udlejning af sommerhuse

Velbygget sommerhus beliggende i eftertragtet naturområde få hundrede meter fra solkysten af Sjællands Odde. Huset er velindrettet med alt nødvendigt udstyr. Naturligvis et velfungerende køkken og badeværelse med afslapppende spabad. Stor grund med god terrasse. Naturskønt område der indbyder til vandreture eller spændende fiskeri. 
Huset ligger i naturlig tilknytning til andre af vores huse, så hvis man er flere end 6 personer eller holder større familieferier, er der mulighed for at alle kan få en god seng at sove i. 

Er humøret til udflugter, kan turen gå til en af de charmerende havne på Odden, Rørvig eller Nykøbing. Der er også rig mulighed for at spille minigolf, gå en tur i Sonnerup skov, eller tage en tur Sommerland Sjælland som har et utal af forlystelser for børn og barnlige sjæle. En udflugt kunne også gå til nogle af de smukke strande i området, hvor specielt strandene i Sejerøbugten er børnevenlige med det lave vand. 

Husene er indrettet med: 

1 Opholdsstue: 30 m2, cd/radio, farve-TV, parabol 3 Soverum: (1DS)+(1DS)+(2S) Køkkenafd.: El-komfur, k+v, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, vaskemaskine, støvsuger Toilet: WC, håndvask, k+v, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, whirl-pool, El-varme, el-lys, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1000 m2, moderne møblering. 

Hvis huset er udlejet i den periode du ønsker, så har vi flg. husnumre der kan søges på: 3215, 5108, 5137 og 5138. Alle huse er identiske i opbygning, men med lidt forskellig inventar.

Hyggelige feriehuse udlejes, ligger i skønne odsherred i nærheden af strand og dejlig natur.

For mere info, brug disse link 

http://www.sommerferie.nu/sommerhus/danmark/sjaelland/laekre_traeferiehuse_beliggende_i_eftertragtet_5108.html  

http://www.sommerferie.nu/sommerhus/danmark/sjaelland/laekre_traeferiehuse_beliggende_i_eftertragtet_5137.html

husene har nummerne 3215, 5108, 5137 og 5138. Alle huse er identiske i opbygning, men med lidt forskellig inventar.

eller kontakt os på mail 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE